Edellisviikko meni 5/5, viime viikon otin muuton jälkeen lomaa uudella paikkakunnalla. Edelleenkään ei ole jääkaappi aktualisoitunut, vaikka paikka onkin jo selvillä. Vielä viikko menee sukulaisten nurkissa pahvilaatikoiden keskellä pönöttäen. Ensi kuun alussa sitten omaan asuntoon.

Uuteen asuntoon tulee niinkutsuttu kotitoimisto, eli työpöytä- ja kirjahyllynurkkaus, jossa pyrin tekemään muutakin kuin nettaamaan ahkerasti ja juomaan litrakaupalla teetä. Tällä hetkellä töistä ei tule juuri mitään, koska tarvittava aineisto on aika levällään, mutta yritän saada jotain järjestystä ja työhöntarttumista aikaan huomisaamuun mennessä. Ärsyttää tällainen välitilaelo, mutta onneksi konkreettiselle välitilalle pystyy tekemään jotain. Henkinen välitila on vähän hitaampi selvittää, mutta yritän potkustarttia sillekin puolelle keskiviikkona. Ostan kalenterin ja hankin viranomaistädeiltä ja -sediltä dokumentteja. Ja torstaina palkitsen itseni tapaamalla tovereita. Viikonloppuna sitten mökin talviteloille laitto.

Asia kerrallaan, sano. Nyt on struktuurin kehittämisen aika. Normalit ihmiset ehkä pykäävät palatsin päivässä, mutta mä en olekaan normaali. Teen torppaa viikon ja toivon että se pitää sadetta. Riittävän hyvä on justiinsa sopiva ja mahtuu seuraavan kuukauden aikatauluun.