Viikonlopun paiskin töitä hitaasti, mutta varmasti. Tähän malliin kun jatkuu tänään, niin ollaan taas juurikin dediksessä paikalla. Viimetingassa, mutta se nyt on ihan yhtä hyvä aika kuin kaikki muutkin dediksen oikealla puolella. Ehkä viikon saldoksi voisi laittaa sitten 3,5/5, ja päättää että tuli vietettyä viikonloppua etukäteen.

Sain myös testien tulokset. Ei ole anemia, ei keliakia, ei nivelreuma, eikä kilpirauhasongelmia. Eikä edes päässä vikaa ja lorvikatarri, vaan ilmeisesti eräs suht yleisistä reumasairauksista, Sjögrenin syndrooma. Menen jatkotutkimuksiin.

Tavallaan on suurenmoista, että joku veressä oleva asia näyttää että jotain on pielessä. Koska sitten ei ole kyse pelkästään siitä, että olen rapakuntoinen laiska paska, joka ei vaan yritä tarpeeksi ja hakee huomiota valittamalla turhista. Toisaalta on jotenkin ahdistavaa, että kyseessä voi olla parantumaton ja mahdollisesti vaikeammaksi menevä terveysongelma, josta ei voi omin toimin päästä mitenkään eroon.  Onneksi oireita voi hoitaa, eikä syndrooma ilmeisesti ole nopeasti pahentuvaa sorttia.

No elelemme tämän kanssa nyt, kunnes tulee lisää tietoa. Saan fysioterapeutilta kuntoutumisohjeita ensi viikolla, joten sekin puoli on hoidossa.